Terug naar overzicht

reBirth verwerft voormalig hotel De Unie in Waddinxveen

14 april 2021

In een off-market transactie heeft reBirth een koopovereenkomst gesloten met een Amsterdamse beleggingsmaatschappij om hotel “De Unie” aan de Kerkweg-Oost 226-228 in Waddinxveen te verwerven.

Het horecabedrijf, reeds sinds 1937 actief, bestaat uit 17 hotelkamers, een appartement, een grand-café restaurant, twee vergader-/party-zalen en een terras met een totale oppervlakte van 1.045 m2. Als gevolg van de huidige marktomstandigheden zal het hotel door de zittende exploitant niet langer worden voortgezet.

De locatie van het pand is zeer gunstig met een centrale ligging in Waddinxveen vlak na de hefbrug, waardoor grotere steden zoals Gouda, Rotterdam, Leiden en Den Haag eenvoudig te bereiken zijn.

reBirth is voornemens om het pand te transformeren waarbij enerzijds wordt geprobeerd recht te doen aan de historische functie van lokale horecagelegenheid, en anderzijds invulling wordt gegeven aan de behoefte naar betaalbare woningen in het Sleutelkwartier van Waddinxveen. Voortzetting van de huidige hotelfunctie is evenwel ook een mogelijkheid als zich een nieuwe exploitant aandient. Momenteel worden gesprekken gevoerd met alle betrokkenen om tot een optimaal plan te komen.

Neem contact opRoute hiernaar toe

Alle rechten voorbehouden – Rebirth Development 2024