Wat we doen

reBirth is een veelzijdige partner, ontwikkelaar en belegger in vastgoed. Ons bedrijf is gevestigd in Den Haag.

Onze kracht is het zoeken, vinden en creatief inschatten van bestaand vastgoed en ontwikkellocaties. We voegen waarde toe en kijken “out of the box” naar proposities.

In de loop der jaren hebben we bijzondere en solide samenwerkingen opgebouwd met particuliere en professionele vastgoedeigenaren.

Wij richten ons op alle soorten vastgoed in heel Nederland, met een focus op de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Met een brede blik kijken we naar mogelijkheden om vastgoed klaar te maken voor de toekomst: door te (her-)ontwikkelen, renoveren en optimaliseren en op die manier meerwaarde te kunnen geven.

Ontwikkelen doen we voor eindgebruikers, met een sterke financiële basis en voor eigen rekening en risico.

Wij zetten ons dagelijks in om samen te durven bouwen. Dat doen we met een veelzijdig team, professionele partners en vol energie.

Ons markante kantoor aan de Parkstraat te Den Haag is ons visitekaartje en laat zien waartoe we in staat zijn: gedurfde plannen werkelijkheid laten worden.

Heeft u interesse om met ons samen te werken? Neem dan contact met ons op.

Samenwerken

Onze vastgoedportefeuille is het bewijs dat je met samenwerken méér bereikt dan alleen.

In de loop der jaren hebben we bijzondere en solide samenwerkingen opgebouwd met vastgoedbeleggers, family offices, architecten, financiers, gemeentes, makelaars, bouwondernemers en vele anderen.

Daadkrachtig

Vandaag een kans zien is vandaag acteren.

Wij hebben ons bedrijf flexibel ingericht en zijn in staat om vlot en daadkrachtig te handelen als dat nodig is. Dat komt onder meer naar voren door onze persoonlijke, hands-on aanpak.

Innovatief

Elk project is bijzonder en vraagt om een andere aanpak.

Wij kijken met een open en brede blik naar vastgoed en kiezen niet zelden voor gedurfde en originele ideeën. Op die manier voegen we de meeste waarde toe voor eindgebruikers en hun omgeving.

Neem contact op met reBirth

Bedankt voor uw interesse! Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Neem contact opRoute hiernaar toe

Alle rechten voorbehouden – Rebirth Development 2024