Terug naar overzicht

Samenwerking Havenkwartier Rijswijk

08 maart 2022

Op 7 maart j.l. hebben Stefan Fieten (BPS Real Estate) en Nanne Veenstra (reBirth Development) een samenwerkingsovereenkomst getekend om gezamenlijk een nieuwbouwrealisatie tot stand te brengen in Havenkwartier te Rijswijk. Door de initiatieven van beide ontwikkelaars samen verder te brengen, wordt meerwaarde gecreëerd ten aanzien van het programma, de uitstraling van het plan en de inpassing in de ruimtelijke omgeving.

Op de plaats van het voormalige industrieterrein aan de Nijverheidsstraat verrijst in de nabije toekomst een appartementencomplex met ca. 130 koopwoningen, een bedrijfsmatige invulling op de begane grond en een eigen parkeervoorziening. Door de ligging aan het water wordt gekeken naar invullingen die passen bij het karakter van de voormalige haven, waaronder horeca met terrassen en recreatie op het water.

Aan de zijde van Nijverheidsstraat wordt aansluiting gezocht bij de kleinschalige bedrijfsruimten van Harbour Village. Deze zijde is bestemd voor creatieve ondernemingen.

De volgende stap is het sluiten van een intentie-overeenkomst met de Gemeente Rijswijk later deze maand.

Neem contact opRoute hiernaar toe

Alle rechten voorbehouden – Rebirth Development 2023