Terug naar overzicht

Oplevering Kaag Villas op Kagerplassen

08 juli 2024

In de zomer van 2023 heeft Rebirth Development geïnvesteerd in nieuw te ontwikkelen vakantiewoningen op EuroParcs Kagerplassen.

Het park wordt ontwikkeld in het natuurhart van Nederland: het Groene Hart vlakbij Warmond en direct aan de Kagerplassen. Alle vakantiewoningen liggen aan of op korte afstand van het water.

De vakantiewoningen bieden een combinatie van luxe, rust en ontspanning. Maar de directe omgeving biedt ook een mooie uitvalsbasis voor een dagje naar Leiden, Haarlem, Den Haag of Amsterdam.

Nu de oplevering van de vakantiewoningen in zicht is, starten we de verkoop van de 4-persoons Cube La Mers en de 6-persoons Dijkvilla’s.

De volgende eigenschappen maken dit een bijzondere investeringskans:

  • Eigenaars kunnen kiezen voor eigen gebruik, commerciële verhuur of een combinatie daarvan. Het aandeel eigen gebruik op het park is dermate hoog, dat het de kans op een aantrekkelijk rendement voor commerciële verhuur vergroot.
  • Alle vakantiewoningen staan op eigen grond (wat bijna niet voorkomt), met kavelgroottes variërend van ca. 300 tot 400 m². Dit maakt dat de kavels waardevast zijn.
  • Eigenaars worden in de gelegenheid gesteld om de verhuur zelf te regelen, óf zich volledig te laten ontzorgen door EuroParcs.
  • De woningen zijn volledig gemeubileerd en compleet uitgerust inclusief tuinmeubilair.

 

Meer informatie over het project is te vinden via de website Kaag Villas en op te vragen via onze makelaar R’Markable Real Estate.

Neem contact opRoute hiernaar toe

Alle rechten voorbehouden – Rebirth Development 2024